• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Νοεμβρίου 30, 2016

  ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ DHI: «Μαζί» στον αγώνα ενός βρέφους τριών μηνών το Λαύριο

  Tην έντονη κοινωνική ευαισθησία του αποδεικνύει για ακόμα μία φορά το Λαύριο, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τα υπόλοιπα σωματεία της Λαυρεωτικής.

  Ένα κοριτσάκι μόλις τριών μηνών δίνει αγώνα για τη ζωή, καθώς έχει διαγνωστεί με μηνιγγομυελοκήλη και απαιτείται να χειρουργηθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Η οικογένειά του δεν μπορεί να καλύψει τα ιατρικά έξοδα, με τους διοικούντες την ΚΑΕ να συνδράμουν οικονομικά, μέσω της διάθεσης των ημερολογίων τους. Όπως ανακοίνωσαν, τα έσοδα θα πάνε στο βρέφος, για να πραγματοποιηθεί η εγχείρηση.
  Η ανακοίνωση: «Στο Λαύριο «Αθλητισμός & κοινωνική ευαισθησία» πάνε μαζί. Όλα τα αθλητικά σωματεία της Λαυρεωτικής ενώνουν τις δυνάμεις τους με ένα κοινό σκοπό: το δικαίωμα στη ζωή ενός βρέφους 3 μηνών! Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας. Μόνο που στον… στίβο της κάποιοι αναγκάζονται να μπουν από πολύ νωρίς. Ένας από τους μικρούς αγωνιστές της ζωής είναι ένα κοριτσάκι 3 μηνών με μηνιγγομυελοκήλη το οποίο απαιτείται να χειρουργηθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο (λόγω αδυναμίας πραγματοποίησης της επέμβασης σε δημόσιο ίδρυμα).
  Οι επιπτώσεις από τη μη έγκαιρη επέμβαση είναι η παράλυση των κάτω άκρων και της ουροδόχου κύστης. Το κόστος της επέμβασης ανέρχεται στα 18.000 €, ποσό δυσβάστακτο για τους γονείς, εκ των οποίων ο πατέρας υπάλληλος ΑΜΕΑ του Δήμου Λαυρεωτικής και η μητέρα άνεργη. H διοίκηση της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ DHI ανακοινώνει ότι τα έσοδα από τα ημερολόγια της ομάδας μας που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες θα διατεθούν για τον ιερό σκοπό αυτό. Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να απευθυνθούν στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Τηλεθέρμανσης Λαυρεωτικής (ΔΕΥAΤΗΛ) του Δήμου μας στα τηλ. 2292022109, 2292026540, 2292026570 & 2292026504».  Item Reviewed: ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ DHI: «Μαζί» στον αγώνα ενός βρέφους τριών μηνών το Λαύριο Rating: 5 Reviewed By: forkeratea