• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιανουαρίου 22, 2017

  Ευχαριστήρια επιστολή - Η επόμενη μέρα της κοπής πίτας του Συλλόγου Πανοράματος..


                            Δελτίο τύπου
    Το Δ.Σ του Συλλόγου Πανοράματος ευχαριστεί θερμά τα μέλη του και όσους παραβρέθηκαν  στην κοπή της πίτας μας, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017.
     Όλοι μαζί  καταφέραμε να  εγκαινιάσουμε και να διοργανώσουμε  μια  αληθινή γιορτή , η οποία δεν είχε καμιά σχέση με μια εθιμοτυπική εκδήλωση για την κοπή μιας πίτας  και την επαναλαμβανόμενη τυπολατρία που αυτή συνεπάγεται. Γλεντήσαμε, διασκεδάσαμε, χορέψαμε  και καταλάβαμε καλύτερα από κάθε άλλη φορά,  πως μέσα στους χαλεπούς καιρούς μας όλοι ενωμένοι και μέσα από κοινές προσπάθειες μπορούμε να αντιπαλέψουμε τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσής μας και να αντιμετωπίσουμε τα θέματα που μας αφορούν.

      Γνωρίζουμε ότι το εθιμοτυπικό κόψιμο της πίτας, χωρίς να το απαξιώνουμε,  δημιουργεί πολλές φορές και μια εθιμοτυπική ρουτίνα και  ίσως να είναι αυτός ο λόγος που η Δημοτική Αρχή δεν μας τίμησε με την παρουσία της. Επί της ουσίας όμως, έχει σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης  στα καίρια ζητήματα που μας απασχολούν και για αυτό  εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας.
       Για το Δ.Σ  η συντροφικότητα και  η αλληλεγγύη αποτελούν σημαντικά στοιχεία για το δυναμικό παρόν  και το αισιόδοξο μέλλον του Συλλόγου μας. Το 2017 όλοι μαζί βάζουμε τον πήχη ακόμη ψηλότερα, για να κατακτήσουμε αυτό που αξίζει σε μας και  τα παιδιά μας.
      
  Σας  ευχαριστούμε  και   ευχόμαστε σε  όλους    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !
                            Εκ  μέρους  του  ΔΣ  του  Συλλόγου   
              Ο  Πρόεδρος                                                     Η  Γ. Γραμματέας
    Μακαντάσης  Θεμιστοκλής                                        Ζούλια  Ρένα

  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ<<ΠΑΝΟΡΑΜΑ-ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ>>
                      ΔΗΜΟΥ  ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ                                                 
  Φωτογραφία της Συλλογος Πανοραμα Κερατεας.
  Α.Φ.Μ : 099099440    Δ.Ο.Υ:  ΚΟΡΩΠΙΟΥ .  Τ.Θ  8501 .   Τ.Κ 19001                   
  Mail:    lavpanorama@hotmail.com
  Τηλ: 2292040122  - 6977611060
  Item Reviewed: Ευχαριστήρια επιστολή - Η επόμενη μέρα της κοπής πίτας του Συλλόγου Πανοράματος.. Rating: 5 Reviewed By: forkeratea