• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαρτίου 29, 2017

  "Εβδομάδα βιβλίου" στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας  Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, διοργανώνουν έκθεση βιβλίου στο χώρο του σχολείου, από τις 2 Απριλίου (Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου)  έως και τις 6 Απριλίου 2017.

  Η έκθεση αυτή θα περιλαμβάνει δράσεις για μικρούς  και μεγάλους.

  Συγκεκριμένα:

  ü  Η έναρξη της έκθεσης θα γίνει την Κυριακή 2 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. Την ημέρα αυτή θα είναι κοντά μας η εκπαιδευτικός-συγγραφέας, κ. Αναστασία Κατσούγκρη, όπου και θα απαντήσει σε ερωτήσεις των παιδιών.
  Μαθητές της Γ΄& Δ' τάξης και η χορωδία του σχολείου μας θα "ζωντανέψουν" το παραμύθι της "Ο Οδυσσέας και η Καλυψώ ταξιδεύουν στον χρόνο" και θα αποκαλύψουν τα μυστικά που κάνουν το παραμύθι αυτό ξεχωριστό.
  ü  Την Τρίτη 4 Απριλίου στις 6:30 μ.μ. θα είναι κοντά μας ο δάσκαλος, συγγραφέας και πρωταθλητής ακοντισμού, κ. Νίκος Μιχαλόπουλος, όπου θα παρουσιάσει το βιβλίο του "Θες να παίξουμε;" Πρόκειται για ένα βιβλίο ενάντια στην οποιαδήποτε μορφή βίας. Τα παιδιά θα μπορούν να του κάνουν ερωτήσεις και να συζητήσουν μαζί του.
  ü  Την Τετάρτη 5 Απριλίου τις πρωινές ώρες θα επισκεφτεί το σχολείο μας ο προπονητής σκακιού, κ. Γιάννης Παπαδημητρίου, και θα δώσει στα παιδιά μας την ευκαιρία να γνωρίσουν το σκάκι. 
  ü  Την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. γονείς και φίλοι είστε προσκεκλημένοι για απογευματινό τσάι και συζήτηση. Μαζί μας θα είναι ο κ. Βασίλειος Ν.Μύρκος, Λογοθεραπευτής MSc, Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών - Λογοθεραπευτών   όπου θα συζητήσει μαζί μας το θέμα "Η λογοθεραπευτική παρέμβαση. Η σχέση προφορικού και γραπτού λόγου" και θα δεχτεί τις ερωτήσεις μας.

              Η έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι. Στο διάστημα αυτό οι μαθητές θα μπορούν να επισκεφτούν την έκθεση με τη συνοδεία των δασκάλων τους, αλλά και μόνοι τους κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

              Η έκθεση θα είναι επίσης ανοιχτή και το απόγευμα, από τις 5:30 έως τις 7:30, από την Κυριακή 2 Απριλίου μέχρι και την Τετάρτη 5 Απριλίου.

              Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξή σας.

  Με εκτίμηση
  Ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και
  ο σύλλογος διδασκόντων
  του 2ου δημοτικού σχολείου Κερατέας
  Item Reviewed: "Εβδομάδα βιβλίου" στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας Rating: 5 Reviewed By: forkeratea