• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαρτίου 09, 2017

  Επανεξέταση του σχεδιασμού για τα Αστυνομικά Τμήματα του Δήμου Σαρωνικού

  Σαρωνικός, 9/3/2017

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Επανεξέταση του σχεδιασμού για τα Αστυνομικά Τμήματα του Δήμου Σαρωνικού

  Την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών / Προστασίας του Πολίτη του Δημάρχου Σαρωνικού κ. Σωφρόνη Γ. με τον Γεν. Γραμματέα  κ. Αναγνωστάκη Δ. και παραδόθηκε η απόφαση υπ’ αριθμόν 29/17 του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου είχε ληφθεί κατόπιν εισήγησης του Δημάρχου με αίτημα να παραμείνουν και τα δύο αστυνομικά τμήματα που λειτουργούν σήμερα, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής μας και της μεγάλης έκτασης του Δήμου μας.


  Η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου αποφάσισε να προβεί σε επανασχεδιασμό της λειτουργίας των Α.Τ. πανελλαδικά, ωστόσο ο σχεδιασμός του Δήμου Σαρωνικού δεν μας βρίσκει σύμφωνους και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής μας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

  Υπήρξε δέσμευση του Γεν. Γραμματέα, για επανεξέταση του σχεδιασμού για το Δήμο Σαρωνικού και παραμονής της λειτουργίας των τμημάτων ως έχει σήμερα.

  Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιστράτηγος Καραμαλάκης Μ. Επιτελάρχης Α.Ε.Α., ο Αντιστράτηγος Μπάκας Α. Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μπακολας Δ., ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καλυβίων κ. Κολαξής Γ., και ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Τζιβίλογλου Γ. .  Item Reviewed: Επανεξέταση του σχεδιασμού για τα Αστυνομικά Τμήματα του Δήμου Σαρωνικού Rating: 5 Reviewed By: Unknown