• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Μαρτίου 14, 2017

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗΣ U15-U19 ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗΣ U15-U19

  Στο Λαύριο στρέφεται το ενδιαφέρον των φίλων του Μπάντμιντον, καθώς το ερχόμενο Σάββατο 18 Μαρτίου και την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 το Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» του Δήμου Λαυρεωτικής σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης διοργανώνει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης 15-U19 στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Λαυρίου.

  Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης θα συμμετάσχουν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες της χώρας μαςξεπερνώντας τις εκατόν ενενήντα (190) συμμετοχές από σαράντα (40) Αθλητικά Σωματεία και Αθλητικούς Συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

  Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκινά το Σάββατο στις 10 το πρωί. Ελάτε να χειροκροτήσετε την προσπάθεια των νεαρών αθλητών και αθλητριών .

  Είσοδος Ελεύθερη.

  Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης για την καλύτερη προβολή του Πανελληνίου πρωταθλήματος θα πραγματοποιήσει την Κυριακή live Streaming, προκειμένου να δουν όλοι οι φίλοι του Μπάντμιντον τους τελικούς .

  ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ  Item Reviewed: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗΣ U15-U19 ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ Rating: 5 Reviewed By: Unknown