• ΠΡΟΣΦΑΤΑ

  Ιουνίου 02, 2017

  14ο Φεστιβάλ Χορού Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων Ανατολικής Αττικής.

  Το 14ο Φεστιβάλ Χορού Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Ιουνίου στο ανοιχτό θέατρο Σάρας στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας με τη συμμετοχή 1.000 περίπου μαθητών από 50 σχολεία της περιοχής, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού.


  Και το φετινό φεστιβάλ διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής με την πολύτιμη αρωγή της Περιφέρειας Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής), η οποία χρηματοδότησε την εκδήλωση.

  Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου συγχάρηκε τους συντελεστές για την επιτυχημένη διοργάνωση του φεστιβάλ που ένωσε όλη την Ανατολική Αττική, φέρνοντας σε επαφή σχολεία και μαθητές από κάθε γωνιά αυτής, από Αχαρνές και Ωρωπό μέχρι Λαυρεωτική και Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη. Ευχήθηκε δε να συνεχιστεί και στο μέλλον με την ίδια επιτυχία αυτή η προσπάθεια της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να διατηρήσει ζωντανή την παράδοση.


  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  Γραφείο  Αντιπεριφερειάρχη


  Item Reviewed: 14ο Φεστιβάλ Χορού Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων Ανατολικής Αττικής. Rating: 5 Reviewed By: forkeratea